Qui som

Associació Raúl Nieves és una associació sense ànim de lucre destinada a recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil.

“Palante siempre” és el nostre lema, una manera de pensar que ens identifica i que intentem fer nostra dia rere dia. És per això que hem decidit englobar tots els nostres projectes i col·laboracions sota el nom de ARN Palante.

Si vols col·laborar amb nosaltres, recorda aquestes paraules: Suma’t a la N.

Podràs trobar més informació i les últimes notícies al voltant de l’associació a les nostres pàgines de Instagram i Twitter.

ARN (Associació Raúl Nieves) neix a partir del propòsit d’ajudar a nens i nenes malalts de càncer i d’acompanyar, al mateix temps a les seves famílies. Un projecte que el Raúl hauria volgut dur a terme i que, un cop superada la seva pèrdua, un grup de familiars i amics ens proposem fer realitat a través d’aquesta associació que porta el seu nom.

Els responsables d’iniciar aquesta gran aventura ho fem amb il·lusió, dedicació i ganes de convertir els nostres somnis en projectes reals que compleixin el nostre objectiu d’ajudar les víctimes del càncer infantil.