Qui som

Associació Raúl Nieves és una associació sense ànim de lucre destinada a recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil.

«Palante siempre» és el nostre lema, una manera de pensar que ens identifica i que intentem fer nostra dia rere dia. És per això que hem decidit englobar tots els nostres projectes i col·laboracions sota el nom de ARN Palante.

Si vols col·laborar amb nosaltres, recorda aquestes paraules: Suma’t a la N.

Podràs trobar més informació i les últimes notícies al voltant de l’associació a les nostres pàgines de Instagram i Twitter.

ARN (Associació Raúl Nieves) neix a partir del propòsit d’ajudar a nens i nenes malalts de càncer i d’acompanyar, al mateix temps a les seves famílies. Un projecte que el Raúl hauria volgut dur a terme i que, un cop superada la seva pèrdua, un grup de familiars i amics ens proposem fer realitat a través d’aquesta associació que porta el seu nom.

Els responsables d’iniciar aquesta gran aventura ho fem amb il·lusió, dedicació i ganes de convertir els nostres somnis en projectes reals que compleixin el nostre objectiu d’ajudar les víctimes del càncer infantil.

 

Els nostres Projectes

Des de l’associació volem facilitar que els nens i nenes malalts de càncer tinguin l’oportunitat de desenvolupar certa activitat física i esportiva, sempre adequada a les necessitats y possibilitats de cadascun d’ells i elles. Aixó ho farem amb la col-laboració de la Fundació Cors Units que liderada per reconeguts especialistes com el doctor Ricard Serra Grima metge cardiòleg i medicina esportiva amb el suport de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, proporciona atenció rigorosa a infants en els que el seu aparell cardiovascular necessita vigilància i seguiment periòdic  precís, a partir del diagnòstics de les seves metges,  mijorant el coneixement de la resposta cardiovascular a l’esforç en infants i adolescents en cardiopaties congènites  i valorar els efectes de la quimioteràpia sobre el cor en infants que han superat la malantia oncohematològica.

Així mateix col·laborem amb altres entitas fent-nos ressò i participant en projectes ja en marxa, com l’Hospital de Sant Joan de Déu amb el qual estem col·laborant per donar suport a alguns dels projectes en curs o en el gran repte del Pediatric Cancer Centre que serà una referència internacional de la investigació i càncer infantil. També estem en contacte i co·laborant amb altres organitzacions afins a la lluita contra el càncer infantil, per aprende de la seva experiència i capacitat de recursos.

ARN Palante són tots aquells projectes que duem a terme, ja sigui en col·laboració amb altres entitats i/o associacions o de manera autònoma.